Hoveniersberg 71  4708HE Roosendaal


06-14451341

Email: info@lifecoachmarcvanbuijten.nl

Life Coaching Marc van Buijten


Voor Bewustwording en Persoonlijke Groei


Coaching Roosendaal
Life Coach Roosendaal


Wie Ben Ik


Marc van Buijten, Erkend Life Coach

Lid van Complementair Aanvullende Therapeuten (CAT)Als kind was ik altijd al een bezige bij met veel energie. Na schooltijd moest ik eerst altijd een rondje op de skelter racen om mijn energie kwijt te kunnen. Toen ik wat ouder werd had ik nog steeds veel energie. Ik wilde het liefst alles tegelijk doen. Veel nieuwe dingen ontdekken en mensen helpen. Je kon mij altijd bellen als je een probleem had. Ik kon het vaak direct voor je oplossen, en als ik het niet direct op kon lossen, dan wist ik wel een andere manier te verzinnen om tot een oplossing te komen.


Op latere leeftijd toen ik al 18 jaar bij mijn werkgever in dienst was, nam mijn energie-niveau met het jaar steeds verder af. Ik vond mijn werk inhoudelijk nog steeds interessant en ook mijn klanten waren fantastische mensen, maar ik kon me niet meer zo vinden in het beleid van het bedrijf en dat voelde voor mij niet o.k. Maar omdat ik een traditionele opvoeding heb genoten, waarbij je gewoon hard moest werken en niet te veel zeuren, bleef ik mijn werk volhouden tot ik letterlijk lichamelijk ben ingestort. (lees zware burn-out) Dit was voor mij een hele pittige tijd waarin ik mezelf meerdere malen ben tegengekomen. Maar het was vooral ook een tijd waarin ik heel goed na kon denken over wat ik nu "van binnen" echt graag wilde gaan doen. Het liefst wilde ik mensen gaan helpen met hun persoonlijke problemen, maar hier had je wel een gedegen opleiding voor nodig en die had ik op dat moment niet. Maar hoe pak je zo'n overgang aan in de praktijk? Ik durfde de stap niet goed te zetten omdat ik bang was om het financieel niet te redden.


Toch besloot ik om mijn goed betaalde baan op te zeggen. Twee en een half jaar later heb ik 4 opleidingen gevolgd en ben ik volledig gecertificeerd als Life Coach. De laatste 2,5 jaar heb ik diverse mensen gecoacht tijdens allerlei sessies. Niet alleen de mensen zelf werden hier blij van, maar ik kreeg er ook een enorme boost van. 


Na mijn burn-out ben ik veel bewuster gaan leven. Ik stem me meer af op wat "ik wil" en niet wat een ander van mij verwacht. Zo verplicht ik me om regelmatig rust te nemen en te ontspannen (meditatie) Door deze rust en ontspanning ben ik meer tot mezelf gekomen, en weet ik heel goed wat wel en wat niet goed voor me is. Door dit verbeterde "voelen" weet ik dat er maar 1 ding is wat ik graag wil doen, en dat is mensen helpen met hun bewustwording en persoonlijke groei.


Als echt natuurmens zul je me regelmatig in het bos vinden. Hier kan ik heerlijk mijn hoofd leegmaken na een inspannende dag. Daarnaast ga ik regelmatig met mijn bootje varen en ben ik ook altijd in voor een gezellig feestje met leuke muziek.
Coaching Roosendaal
Groei en Bewustwording Roosendaal

Mijn Missie


De wereld verbeteren door het bewustzijnsniveau van mensen te verhogen. Dit gebeurt door middel van coachen, leren en inspireren. Hierdoor komen mensen dichter bij hun "werkelijke zijn" Dit zorgt vaak voor meer levensvreugde waardoor we weer het geluk vinden waar we zo naar op zoek zijn.

Onzekerheid en Burn-out en Piekeren

Mijn Visie


Ik ben ervan overtuigd dat iedereen die open staat voor positieve veranderingen, zijn leven in vele opzichten kan verbeteren. Gedachten die wij dagelijks als mensen hebben kunnen ons leven sterk beinvloeden. Dit geldt zowel voor positieve als negatieve gedachten. Het is niet de gebeurtenis die onze beleving bepaalt, maar de manier waarop we tegen die gebeurtenis aankijken. Negatieve gedachten kunnen iemand letterlijk ziek maken, terwijl positieve gedachten iemand kunnen helen. Als we iedereen positiever kunnen laten denken zal onze wereld een fijnere plek worden om te leven.

Life Coaching Roosendaal

Life Coach

Marc van Buijten


Voor Bewustwording

en Persoonlijke groei

Volg mij op

Facebook

KvK: 75329514


Rekeningnummer: NL43RABO0344956210Contact

info@lifecoachmarcvanbuijten.nl

06 144 51 341

Hoveniersberg 71     

     4708HE Roosendaal (NB)

SiteLock

Copyright © All Rights Reserved

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren