Voor Jou
Groei en Bewustwording Roosendaal
Onzekerheid en Burn-out en Piekeren
Coach RoosendaalWat kan ik voor jou betekenen ?


   Marc van Buijten, Erkend Life Coach

             Lid van Complementair Aanvullende Therapeuten (CAT)Als gediplomeerd Life Coach kan ik jou een helpende hand bieden als je behoefte hebt aan een duwtje in de rug. Soms moeten we in ons leven belangrijke keuzes maken, en dat gaat ons niet altijd even gemakkelijk af. We kunnen dan vast lopen, en het gevoel hebben dat er geen oplossing voor handen is. De oplossing voor jouw probleem ligt vaak in jezelf verborgen, maar je kunt er niet bij zonder hulp. Ik ga jou helpen om deze oplossing naar boven te halen en zo weer een gelukkiger mens te worden.


Je kunt dan denken aan zaken die gaan over:


  • Traumatische gebeurtenissen zoals scheiding, overlijden, ongevallen, ziekte, ontslag etc.
  • Angsten (voor het nemen van belangrijke stappen, voor spinnen etc.)
  • Piekeren (negatieve gedachten hebben)
  • Onzekerheid (niet durven, niet begrepen voelen)
  • Boosheid (frustratie, niet begrepen voelen)
  • Nieuwe levensfase (ander werk, andere relatie)
  • Burn-out achtige klachten (zware vermoeidheid, een vol hoofd, slechte concentratie etc.)
  • Verhoogde gevoeligheid (HSP: high sensitive person)
  • Nieuwetijds kinderen (overgevoeligheid voor prikkels)
  • Spirituele ervaringen die je niet kunt plaatsen (dingen zien/voelen die niemand anders voelt)


Door middel van vraagtechnieken en/of oefeningen kan ik snel bij de kern van jouw probleem komen en kun je in slechts enkele sessies (gemiddeld 4) al een blijvend resultaat bereiken. Dit in tegenstelling tot de traditionele geestelijke gezondheidszorg waar begeleidingstrajecten vaak maanden of langer duren.


Ik kan jou helpen om de balans van lichaam en geest weer terug te vinden. Samen onderzoeken we wat jou echt blij maakt in het leven. Dingen die je echt inspireren en energie geven (en geen opgelegde zaken door bijvoorbeeld ouders of maatschappij)


Voordeel daarbij is dat ik zelf een HSP-er ben (High Sensitive Person) Ik voel bij mensen vrij snel aan waar het probleem zit. Dat heb ik al sinds ik geboren ben en dat zorgt er voor dat coach trajecten sneller doorlopen kunnen worden waardoor de kosten voor jou acceptabel blijven.


Jij wilt toch ook weer een blij mens worden ?


 
Mijn missie


De wereld verbeteren door het bewustzijnsniveau van mensen te verhogen. Dit gebeurt door middel van coachen, leren en inspireren. Hierdoor komen mensen dichter bij hun "werkelijke zijn" Dit zorgt vaak voor meer levensvreugde waardoor we weer het geluk vinden waar we zo naar op zoek zijn.

Mijn visie


Ik ben ervan overtuigd dat iedereen die open staat voor positieve veranderingen, zijn leven in vele opzichten kan verbeteren. Gedachten die wij dagelijks als mensen hebben kunnen ons leven sterk beinvloeden. Dit geldt zowel voor positieve als negatieve gedachten. Het is niet de gebeurtenis die onze beleving bepaalt, maar de manier waarop we tegen die gebeurtenis aankijken. Negatieve gedachten kunnen iemand letterlijk ziek maken, terwijl positieve gedachten iemand kunnen helen. Als we iedereen positiever kunnen laten denken zal onze wereld een fijnere plek worden om te leven.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren