Heb jij je wel eens afgevraagd

Hoveniersberg 71  4708HE Roosendaal


06-14451341

Email: info@lifecoachmarcvanbuijten.nl

Life Coaching Marc van Buijten


Voor Bewustwording en Persoonlijke Groei


Coaching RoosendaalHeb jij je wel eens afgevraagd waarom de ene persoon slechts 1 relatie heeft in zijn leven en een andere persoon meerdere relaties ?


Is die ene persoon dan beter in het aangaan van relaties dan de andere persoon ? Dat zou natuurlijk kunnen.... Of zouden er in ons leven ook nog andere zaken mee kunnen spelen waar we geen/nog geen weet van hebben ? Gebeurtenissen die als het ware al gepland stonden op ons levenspad toen we hier op aarde geboren werden ?


Ik heb aan den lijve ondervonden dat mijn huidige relatie vooraf werd aangekondigd door een spiritueel persoon. Er was nog geen enkele vorm van herkenning bij mijzelf wat betreft deze nieuwe relatie, en toch werd deze aangekondigd. Sinds die tijd ben ik anders tegen relaties en het leven aan gaan kijken.


Wanneer mensen een relatie hebben met elkaar is het de bedoeling om dingen van elkaar te leren. Samen te groeien naar een next level. Elkaar uit te dagen en bewuster te worden. Soms stagneert deze groei, en mensen vragen zich dan af hoe dat komt ? Zijn we uit elkaar gegroeid ? Zijn onze interesses veranderd door de tijd ? Is ons bewustzijn veranderd ? Allemaal zaken die meespelen in een relatie.


Omdat de meeste relaties meestal zeer liefdevol beginnen en vaak eindigen zonder wederzijdse liefde of respect, vinden we vaak dat zo'n relatie achteraf gezien niet zinvol was. Is een relatie dan niet zinvol geweest omdat deze beeindigd is ? Integendeel, elke relatie die men in dit leven heeft is zeer waardevol. Of deze nu heel mooi en liefdevol is geweest, of juist heel zwaar en emotioneel.


Bewust en onbewust leren we in een relatie ontzettend veel vaardigheden die we in de toekomst kunnen gebruiken voor eventuele nieuwe relaties.


Heb jij op dit moment nog moeite met een aantal vaardigheden en wil je hierbij geholpen worden ? Neem dan even contact met me op.

Life Coaching Roosendaal

Life Coach

Marc van Buijten


Voor Bewustwording

en Persoonlijke groei

Volg mij op

Facebook

KvK: 75329514


Rekeningnummer: NL43RABO0344956210Contact

info@lifecoachmarcvanbuijten.nl

06 144 51 341

Hoveniersberg 71     

     4708HE Roosendaal (NB)

SiteLock

Copyright © All Rights Reserved

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren