Hoe werk ik

Hoveniersberg 71  4708HE Roosendaal


06-14451341

Email: info@lifecoachmarcvanbuijten.nl

Life Coaching Marc van Buijten


Voor Bewustwording en Persoonlijke Groei


Coaching Roosendaal
angst Roosendaal

Inventarisatiegesprek: Voordat we kunnen beginnen aan het gezamenlijk onderzoek naar de oplossing van jouw hulpvraag, wil ik graag eerst meer van jou te weten komen. Dit doe ik aan de hand van een vragenlijst die we samen bespreken  Hier worden vragen gesteld over verleden, familiebanden, medische voorgeschiedenis, medicijngebruik etc. Het is voor mij als coach zeer belangrijk om de achtergrond van de client te kennen, omdat er namelijk ook clienten zijn die niet door mij gecoacht mogen en/of kunnen worden. Deze dien ik door te verwijzen naar andere hulpverleners.


1e Gesprek: In het eerste gesprek zal jouw hulpvraag ter sprake komen. Tevens wordt er een coach-overeenkomst opgesteld als jij besluit om de samenwerking met mij aan te gaan. Hierin staan wederzijdse afspraken tussen coach en client vermeld. Besluit jij om de samenwerking met mij niet aan te gaan, dan zal slechts het inventarisatiegesprek in rekening worden gebracht.


2e Gesprek: tijdens dit gesprek zullen we door middel van diverse vraagtechnieken en/of oefeningen aan de slag gaan met jouw hulpvraag. Tijdens dit gesprek krijg je vaak oefenopdrachten mee voor thuis. Het is zeer belangrijk dat je thuis oefent zodat het geleerde "eigen" wordt.


Vervolggesprekken: mocht je het noodzakelijk vinden dat er nog meer coachinggesprekken nodig zijn, dan plannen we deze in. Jij geeft zelf steeds aan of er behoefte is aan een vervolggesprek.


Alles wat inhoudelijk in mijn praktijk besproken wordt valt uiteraard onder het beroepsgeheim.

Life Coaching Roosendaal

Life Coach

Marc van Buijten


Voor Bewustwording

en Persoonlijke groei

Volg mij op

Facebook

KvK: 75329514


Rekeningnummer: NL43RABO0344956210Contact

info@lifecoachmarcvanbuijten.nl

06 144 51 341

Hoveniersberg 71     

     4708HE Roosendaal (NB)

SiteLock

Copyright © All Rights Reserved

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren