Samenwerking
ontspanning
spiritueel
bipolaire stoornis
pieter overduin

Kinder Yoga, Tiener Yoga, Ouder-kind Yoga, Heppie kindmassage, Power Yoga voor volwassenen.

www.yogiheart.nl


Gratis downloads van het E-kinder- en luisterboek ‘Fantasie & Co Dromen-bureau’. In dit avontuurlijke kinderboek speelt de lezer of degene die wordt voorgelezen de hoofdrol. Het boek is onder meer geschikt voor (Nieuwetijds) kinderen tussen de 8-12 jaar. De illustraties zijn verzorgd door studenten van het Da Vinci College afdeling Art & Design te Dordrecht.

www.degaven.nl

Een meertalige website die gaat over de ontroerende en humoristische, auto-biografische omnibus: ‘Ik houd van mijzelf… en dat is wederzijds’/’God is in de war, Hij denkt dat Hij Pieter is’ met als thema de manisch-de- pressieve dan wel bipolaire stoornis. De website voorziet in veel audiovisueel materiaal van de auteur in relatie tot de aandoening.

www.pieteroverduin.com‘Pennenstreken’ is nou typisch zo’n boek waarvoor de ogen niet alleen be-langrijk zijn om mee te lezen maar eveneens om mee te lachen en te huilen. Er is een balans gezocht én gevonden tussen de wat meer alledaagse en se-rieuze verhalen. Het moet dan ook vreemd lopen, wil de lezer zich niet in één of meerdere stukjes herkennen.

www.pieteratuur.nl

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren