Vage lichamelijke klachten

Hoveniersberg 71  4708HE Roosendaal


06-14451341

Email: info@lifecoachmarcvanbuijten.nl

Life Coaching Marc van Buijten


Voor Bewustwording en Persoonlijke Groei


Coaching Roosendaal

Heb jj de laatste tijd ook allerlei vage lichamelijke en/of psychische klachten ? Klachten die net zo snel verschijnen als dat ze weer verdwijnen ? Klachten die je voorheen nooit had en waar je geen idee van hebt waar ze vandaan komen ?


Steeds meer mensen voelen zich de laatste tijd vaak moe, geprikkeld, niet wetende hoe nu verder te moeten, het gevoel hebben stil te staan in hun leven, moeilijk beslissingen kunnen nemen, onzeker voelen, onverwachte emoties op allerlei momenten van de dag hebben etc... Vaak denken we dan dat we een burn-out hebben, maar dit kan ook hele andere oorzaken hebben.


Herken jij je in bovenstaand verhaal, dan ben jij een van de vele miljoenen mensen op aarde die dit ook voelen en geen idee hebben wat er met hen gebeurt. Zoals je al jaren in de media ziet of kunt lezen, komen er steeds meer schandalen, corruptie en andere "scheve zaken" naar boven drijven. Ik noem dit zelf voor het gemak: "De Waarheid" Wat wij voorheen als absolute waarheid zagen, blijkt nu ineens toch niet zo "waar" te zijn. Dat is ook de reden dat er op dit moment wereldwijd overal demonstraties zijn. Het gaat hierbij vaak over onrecht, discriminatie, niet gehoord of begrepen voelen. Wereldwijd zijn op dit moment heel veel mensen aan het "ontwaken" Ze doorzien veel sneller dan voorheen wat ""waar" en wat "niet waar" is. 


Waarom gebeurt dit dan op dit moment ? Vanuit het universum zijn er onzichtbare krachten op ons lichaam en psyche aan het inwerken, met als ultieme doel een samenleving te ontwikkelen die gebaseerd is op waarheid en oprechtheid. Dit gebeurt niet op 1 dag en ook niet binnen een paar maanden, maar we voelen als mens steeds meer de druk van deze verandering. En deze druk voelt op dit moment voor de meeste mensen niet fijn, maar zal ons uiteindelijk wel iets moois gaan brengen.


Bestaat er een mogelijkheid om iets te doen waardoor er verlichting ontstaat van deze lichamelijke en/of psychische klachten ?  Jazeker. Door dichter bij jezelf te komen en deze klachten te accepteren in plaats van deze te verafschuwen, voel je je al een stuk beter. Wil jij weten hoe je dit in de praktijk toe kunt passen ? Neem dan contact met mij op.

Life Coaching Roosendaal

Life Coach

Marc van Buijten


Voor Bewustwording

en Persoonlijke groei

Volg mij op

Facebook

KvK: 75329514


Rekeningnummer: NL43RABO0344956210Contact

info@lifecoachmarcvanbuijten.nl

06 144 51 341

Hoveniersberg 71     

     4708HE Roosendaal (NB)

SiteLock

Copyright © All Rights Reserved

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren