Wandel Coaching
wandelcoachingHeb jij last van stress of onrustige gevoelens/spanningen etc ? Wil je graag leren hoe je hier het best mee om kunt gaan ?


Dan ben je bij mij, als gediplomeerd Life Coach, aan het juiste adres. Ik kan jou namelijk een aantal technieken aanleren waardoor jouw stress-level aanzienlijk verlaagd wordt. Het is inmiddels bewezen dat wandel-coaching zeer effectief is bij stress/chronische stress. Een wandelsessie duurt een uur, en aansluitend hebben we nog een nabespreking van een half uur. Tijdens de wandelsessie zullen we regelmatig letterlijk en figuurlijk "stil staan" bij jouw situatie. Er wordt uitsluitend gewandeld in de natuur omdat je dan even helemaal los bent van alle prikkels om je heen en je makkelijker tot "jezelf" kunt komen. Je hoeft niet per se een goede conditie te hebben om te kunnen wandelen, want ik pas me aan jouw tempo van wandelen aan.


Welke vragen kunnen er gesteld worden tijdens de wandel-coaching ?

- Vragen die jou als mens bezig houden op dit moment....
- Vragen over familie, relaties, werk etc...
- Vragen over angst, onrust, onzekerheid etc...
- Vragen over beslissingen die jij moeilijk vindt om te nemen etc.....

- Vragen over rouwverwerking etc....

- Vragen over spiritualiteit....


Als gediplomeerd coach help ik jou met het zoeken naar een oplossing voor jouw probleem waardoor de kwaliteit van jouw leven weer toe zal nemen.


Uiteraard zal de officiele RIVM afstand van 1,5 meter of meer gehanteerd worden tijdens de wandelsessie. Zie jij dit wel zitten ? Neem dan contact met mij op:


info@lifecoachmarcvanbuijten.nl of 06-14451341.


De kosten bedragen EUR 85 per sessie en zijn eventueel te declareren bij je ziektekostenverzekeraar indien je aanvullend verzekerd bent voor alternatieve therapie.


De locaties voor het wandelen zijn


1. De Rucphense Heide (Pensionstal de Wit, De Schietbaan 11,  Rucphen)

2. Lievensbergbos ('t Appeltje, Balsedreef 5, Bergen op Zoom)

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren