Boks sessies

Boksen is emotie en helpt jou bij het ontdekken waar jouw beperkingen/blokkades liggen.


Voor wie ? 

Voor iedereen die het idee heeft dat hij wordt geremd in zijn leven en hier een oplossing voor wil.


Welke oefeningen worden er gedaan ? 

Dit is afhankelijk van de problematiek die er speelt: vb. angst, stress, onzekerheid, boosheid. Voor elk probleem is er een aparte oefening. Ik hou het stootkussen vast en jij bokst hier tegen.


Heb ik hier een goede conditie voor nodig ?

Nee hoor, jij bepaalt zelf het tempo en de mate van inzet. Ik zorg voor het benodigde materiaal. Het is wel aan te raden om sportkleding te dragen (geen verplichting overigens)


Hoe lang duurt een boks-sessie ?

Deze duurt ongeveer een uur inclusief nabespreking. De tijd dat er werkelijk gebokst wordt is misschien maar 10 tot 15 minuten. Dit is afhankelijk van jouw conditie en de tijd om in jouw emotie te komen en de blokkade naar boven te halen. De overige tijd wordt besteedt aan de inleiding en afsluiting van de oefening en aan de nabespreking. 


Wat levert het jou op ?

Het doel is om inzicht te krijgen in jouw eigen emoties en blokkades. Door deze inzichten zul je beter om kunnen gaan met situaties die jouw persoonlijke groei (nog) in de weg zitten. En dat resulteert in een blijer en gelukkiger leven.


Op welke locaties kan er gebokst worden ? 

Op dit moment wordt er i.v.m. Corona alleen buiten geoefend. In overleg kunnen we samen een locatie bepalen waar de oefening plaats gaat vinden.


Wat kost het mij ?

Jouw investering bedraagt € 85


Durf jij de uitdaging aan ? stuur mij dan een bericht: info@lifecoachmarcvanbuijten.nl