Tarieven


TARIEVEN EN VERGOEDINGEN


  • Kennismakingsgesprek (30 minuten) gratis
  • Persoonlijk Consult voor Life Coaching of Hypnotherapie €95
  • Wandelcoaching (Life Coaching tijdens het wandelen) €95
  • Bedrijven € 95 per 60 minuten exclusief 21% B.T.W. en exclusief reisuren/kilometers
  • VIP pakket (halfjaarlijkse begeleiding) € 2350 (incl. B.T.W) Indien er door client behoefte aan is, kan er wekelijks een coach contact zijn (fysiek, telefonisch, app/sms) 


Bovenstaande tarieven zijn op basis van een consult van 75 minuten (uitgezonderd bedrijven en VIP pakket) en inclusief 21% B.T.W.

Het verschuldigde bedrag dient direct na afloop van het consult per pinbetaling voldaan te worden. Je ontvangt dan binnen 7 dagen de factuur in je mailbox zodat je deze eventueel door kunt sturen naar je verzekeraar voor declaratie.


Afspraak Annuleren

Indien het niet mogelijk is voor je om op de afgesproken datum en tijd op onze afspraak te verschijnen, geef dit dan minimaal 48 uur van te voren aan mij door, anders ben ik genoodzaakt 50% van de kosten van het consult in rekening te brengen. Indien je minder dan 24 uur van te voren annuleert, dan ben ik genoodzaakt 100% in rekening te brengen.


Vergoedingen Verzekeraar

Alleen individuele en curatieve therapie wordt vergoed en erkend door de beroepsorganisatie.

De consulten kunnen in aanmerking komen voor gedeeltelijke vergoeding via de aanvullende verzekering van je zorgverzekeraar (alternatieve geneeswijzen). Kijk voor actuele informatie in je polis, of neem contact op met je zorgverzekeraar indien je twijfelt. 


Deelnemende Verzekeraars

Zilveren Kruis, Avéro Achmea, FBTO, OZF, De Friesland Zorgverzekeraar,

CZ, OHRA, CZdirect, Nationale Nederlanden Zorg, Menzis, PMA, Anderzorg,de drie Zorgkantoren GroningenTwente en Arnhem, Menzis Zorgaanbod (MEZ), ONVZ