Hoe werk ik ?
angst Roosendaal

Kennismakingsgesprek: dit gesprek wat 30 minuten duurt is geheel gratis en is bedoeld om kennis te maken met elkaar en je hulpvraag aan mij voor te leggen. Ik weet uit ervaring aan te geven hoeveel sessies er ongeveer nodig zullen zijn om jouw situatie/probleem te verbeteren/op te lossen. Als het goed voelt voor beiden, dan plannen we het eerste gesprek in.


1e Gesprek: In het eerste gesprek zullen we verder in gaan op jouw hulpvraag.Tevens wordt er een coach-overeenkomst opgesteld. Hierin staan de wederzijdse afspraken tussen coach en client vermeld. Voordat we beginnen aan het gezamenlijk onderzoek naar de oplossing van jouw hulpvraag, wil ik graag eerst meer van jou te weten komen. Dit doe ik aan de hand van een vragenlijst die we samen bespreken  Hier worden vragen gesteld over verleden, familiebanden, medische voorgeschiedenis, medicijngebruik etc. 


2e Gesprek: tijdens dit gesprek gaan we door middel van diverse vraagtechnieken en/of oefeningen aan de slag gaan met jouw hulpvraag. Tijdens dit gesprek krijg je soms oefenopdrachten mee voor thuis. Het is zeer belangrijk dat je thuis oefent zodat het geleerde "eigen" wordt.


Vervolggesprekken: als we het samen noodzakelijk vinden dat er nog meer coachinggesprekken nodig zijn, dan plannen we deze in. 


Alles wat inhoudelijk in mijn praktijk besproken wordt valt uiteraard onder mijn beroepsgeheim


*Er is helaas geen wachtruimte bij de praktijk waar je van tevoren kunt plaatsnemen, daarom
verzoek ik je op de afgesproken tijd aan te komen. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving van de praktijk. Kom je met het openbaar vervoer, dan kun je op 100 meter afstand op het busstation uitstappen. De praktijk is niet goed bereikbaar voor minder validen.