Wie is Marc ?

Als kind voelde ik situaties aan, die andere mensen niet konden voelen. Voor mij was dit "normaal" Op latere leeftijd besefte ik dat niet iedereen zo was.


Ik ontmoette 22 jaar geleden een vrouw in Belgie en zij heeft mij jarenlang begeleid in mijn spirituele ontwikkeling. We ontwikkelden een hele mooie en diepe vriendschap met elkaar. Ik heb van haar zo veel mogen leren, en daar heb ik nu nog elke dag profijt van. Zij leerde mij om mijn gevoeligheid niet te negeren, maar om hier juist meer naar te luisteren. Vaak twijfelde ik aan hetgeen ik voelde. Was dat wel juist ? Gelukkig leerde Danielle mij om hier 200% op te vertrouwen, en dat deed mij uiteindelijk besluiten om deze gevoeligheid in te gaan zetten om andere mensen te helpen.


Helaas is Danielle niet meer in ons aardse midden. Om mijn dankbaarheid naar haar toe te uiten voor alles wat zij voor mij  heeft betekend, voel ik de verplichting naar haar toe, om net zoals zij mij heeft begeleid, andere mensen te begeleiden in hun spirituele bewustwording.


Mijn gevoeligheid helpt mij en de client in het bewustwordings- proces om weer thuis te komen "bij zichzelf" en zo met een hoger bewustzijn zaken aan te pakken die op dit moment voor stagnatie in het leven zorgen.


Ik word elke keer weer ontzettend blij als ik iemand heb kunnen helpen in zijn persoonlijke ontwikkeling. Dat geeft mij een energie/voldoening die ik in mijn vorige baan helaas niet meer had. Ik zou dan ook niets anders meer willen doen in mijn leven."Dit is duidelijk mijn levensmissie"


Marc