Dubbele getallen

Wie van jullie ziet er net als mij regelmatig dubbele cijfers op bijvoorbeeld een digitale klok, telefoon, wekker etc. ? Voorbeeld 11.11 of 13.13 of 23.23


En heb jij je weleens afgevraagd wat deze cijfers betekenen ? Voordat ik jullie hier meer uitleg over ga geven, wil ik eerst graag een persoonlijke ervaring aan jullie mee geven die verband houdt met deze getallen. Toen ik ongeveer 30 jaar oud was (nu 50) reed ik op de snelweg schuin achter een vrachtwagen die geladen was met een grote kraanmast van wel 9 meter lang. Net toen ik de vrachtwagen wilde gaan inhalen hoorde ik een heldere stem die zei: "kijk uit, die mast valt er af" Aangezien het prachtig weer was en de mast keurig recht op de aanhanger lag, besteedde ik hier geen aandacht aan. Maar toen ik opnieuw wilde inhalen hoorde ik voor de 2e maal deze heldere stem die mij waarschuwde voor de mast. Ik was op dat moment zo verbaasd, en heb letterlijk achterstevoren in mijn auto gezeten om te zien of er toevallig niet iemand op de achterbank zat. Ik bleef voor de zekerheid toch maar even achter de vrachtauto rijden... Toen ik opnieuw de vrachtwagen wilde inhalen verscheen dezelfde heldere stem voor de 3e maal, en toen besefte ik me heel goed dat ik gewaarschuwd werd. 5 seconden later viel de grote mast net voor de motorkap van mijn auto en stuiterde als een pingpongbal over de vangrail de andere weghelft op. Pff...........goed dat ik achter de vrachtwagen was blijven hangen en niet ingehaald had, anders was ik er waarschijnlijk niet meer geweest.Eenmaal thuis aangekomen besefte ik me heel goed dat er wel degelijk een engeltje op mijn schouder moest hebben gezeten die dag. Sinds 2 jaar zie ik vrijwel dagelijks dubbele getallen verschijnen op de klok van de magnetron, op mijn telefoon, i-pad etc. In eerste instantie vond ik het "toevallig", maar omdat ze elke dag verschijnen in verschillende vormen ben ik op gaan zoeken wat de betekenis hiervan is. Het blijken engelengetallen te zijn. Dit zijn berichten van engelen of gidsen die ons proberen te bereiken door middel van deze getallen. Zij willen ons hiermee begeleiden en adviseren bij de stappen die we nemen in ons leven.


Voor mij vertegenwoordigen deze getallen heel goed de rode draad in mijn leven. Ben jij ook nieuwsgierig geworden naar de betekenis van deze getallen ? Kijk dan eens op internet wat ze betekenen en doe er je voordeel mee.