Online Coaching

Wordt jij ook zo onrustig van alle berichtgevingen omtrent het Corona virus ?


Voel je bepaalde spanningen in je lichaam die je anders nooit voelde ? Ben je bang voor de toekomst van jezelf of die van je gezin ? Weet je het even allemaal niet meer zo goed ?

Dan ben je bij een Life Coach aan het juiste adres. Hij helpt je met alle levensvragen die jij hebt en gaat samen met jou op zoek naar haalbare oplossingen.


Omdat de bezoekersaantallen in mijn praktijk flink gedaald zijn door het Corona virus, heb ik besloten om mensen Online te gaan coachen. Dat kan via video bellen of gewoon per telefoon als je dat liever hebt.


Hoe werkt dit: als jij behoefte hebt aan een coaching gesprek, dan kun je contact met mij opnemen om vervolgens een belafspraak in te plannen. Wij prikken dan samen een tijdstip waarop de coaching plaats zal vinden. De gesprekken zijn standaard 1 uur en het tarief is EUR 50 per uur in plaats van de normale EUR 85 per uur (actie tarief i.v.m. Corona crisis)


Je krijgt hier uiteraard gewoon een factuur van en mogelijk kun je de factuur indienen bij je zorgverzekeraar. Je dient dan uiteraard wel aanvullend verzekerd te zijn.