Wandel Coaching
wandelcoachingHeb jij het gevoel dat je vastloopt in een bepaalde levensfase ? Het gevoel dat je wel wat hulp en ondersteuning kunt gebruiken ? 


Dan ben je bij mij, als gediplomeerd Life Coach, aan het juiste adres. Tijdens het wandelen leer ik jou een aantal technieken waarmee je jouw levensgeluk weer terug krijgt. Ik luister naar jouw persoonlijke verhaal en geef je tips & tricks waardoor je vrolijker en gelukkiger in het leven staat. Een wandelsessie duurt een uur, en aansluitend hebben we nog een korte nabespreking.Tijdens de wandelsessie zullen we regelmatig letterlijk en figuurlijk "stil staan" bij jouw situatie. Er wordt uitsluitend gewandeld in de natuur omdat je dan even helemaal los bent van alle prikkels om je heen en je makkelijker tot "jezelf" kunt komen. Je hoeft niet per se een goede conditie te hebben om te kunnen wandelen, want ik pas me aan jouw wandeltempo aan.


Welke vragen kunnen er gesteld worden tijdens de wandel-coaching ?

- Vragen die jou als mens bezig houden op dit moment....
- Vragen over familie, relaties, werk etc...
- Vragen over angst, onrust, onzekerheid etc...
- Vragen over beslissingen die jij moeilijk vindt om te nemen etc.....

- Vragen over rouwverwerking etc....

- Vragen over spiritualiteit....


Als coach help ik jou met het zoeken naar een oplossing voor jouw probleem waardoor de kwaliteit van jouw leven weer toe zal nemen.


Zie jij dit wel zitten ? Neem dan contact met mij op:


info@lifecoachmarcvanbuijten.nl of 06-14451341.


De investering in jezelf bedraagt EUR 95 en is gedeeltelijk te declareren bij je ziektekostenverzekeraar indien je aanvullend verzekerd bent voor alternatieve therapie. Voor een overzicht van deelnemende verzekeraars: klik hier


De locaties voor het wandelen zijn: 


1. De Rucphense Heide (Pensionstal de Wit, De Schietbaan 11,  Rucphen)

2. Lievensbergbos ('t Appeltje, Balsedreef 5, Bergen op Zoom)Klik hier voor het filmpje over wandel-coaching locatie Rucphense Heide